Privatumo politika

Kas mes esame

Internetinė svetainė www.sveikatosteise.lt yra skirta informuoti apie Advokatės Dalios Zeleckienės kontoros teikiamas teisines paslaugas. Internetinės svetainės ir duomenų valdytojas yra Advokatės Dalios Zeleckienės kontora, J. Basanavičiaus 22-11A, Vilnius, tel.: +3702650848.

Kokius asmeninius duomenis mes renkame ir kodėl tai darome

Mes tvarkome šio tinklalapio lankytojų, kurie užsiprenumeravo naujienlaiškį, elektroninio pašto adresus. Šie asmens duomenys renkami tik pačių vartotojų ir lankytojų sutikimu. Lankytojai bet kada gali atšaukti savo sutikimą, informuodami apie tai elektroniniu paštu: info@sveikatosteise.lt arba kitu lankytojams patogiu būdu. Lankytojams atšaukus sutikimą, jų asmens duomenys nedelsiant ištrinami.

Mes taip pat tvarkome techninius duomenis, tokius kaip slapukai (cookies). Informacija apie slapukus (cookies) pateikiama žemiau.

Slapukai (cookies)

  • Šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukai yra nedidelė rinkmena, kuri apsilankius svetainėje išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba judriojo ryšio įrenginyje. Jie skirti pagerinti interneto svetainės funkcionalumą, taip pat analizuoti lankytojų elgseną bei rinkti statistinius duomenis.
  • Slapukai nenaudojami lankytojų tapatybei nustatyti.
  • Jūs turite teisę atsisakyti slapukų, parinkę atitinkamas nuostatas savo interneto naršyklėje arba paspausdami atitinkamą nuorodą mūsų interneto svetainėje, tačiau dėl to gali pablogėti interneto svetainės funkcionalumas.

Su kuo mes dalinamės Jūsų duomenimis

Su Jūsų duomenimis mes nesidaliname su niekuo.

Kaip ilgai mes saugome Jūsų duomenis

Jūsų pateiktą elektroninio pašto adresą mes tvarkome tol kol Jūs prenumeruojate naujienlaiškį. Atšaukus prenumeratą, Jūsų asmens duomenys nedelsiant ištrinami.

Jūsų teisės

  • Lankytojai turi teisę pateikę prašymą:
    • būti informuoti apie duomenų tvarkymą;
    • susipažinti su tvarkomais asmens duomenimis;
    • reikalauti ištaisyti netikslius asmens duomenis;
    • reikalauti ištrinti duomenis;
    • reikalauti laikinai apriboti asmens duomenų tvarkymą;
    • nesutikti su asmens duomenų tvarkymu;
    • bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą asmens duomenų tvarkymui, jeigu asmens duomenys tvarkomi sutikimo pagrindu.
  • Lankytojai, manantys, kad yra pažeidžiamos jų teisės dėl asmens duomenų tvarkymo, turi teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Kaip mes saugome Jūsų duomenis

Lankytojų asmens duomenys yra tvarkomi įgyvendinant atitinkamas organizacines ir technines saugumą užtikrinančias priemones, kurios padeda apsaugoti asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.